Assalamualaikum....

Buat semua pengunjung yang disayangi dan dihormati....
Terima kasih kerana sudi meluangkan masa melawat Bingkisan Hati Setulus Kasih. Mudah-mudahan anda semua terhibur membaca hasil tulisan saya yang tidak seberapa ini.

Ilham yang dipersembahkan dalam Bingkisan Hati Setulus Kasih adalah imaginasi semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia. Sekiranya ada yang terkena batang hidung tu harap maaf. Itu adalah tidak disengajakan, hehehe....

Sekiranya terdapat kebersamaan dalam penulisan, itu berlaku di luar bidang kuasa. Idea yang datang secara spontan diluahkan mengikut cetusan rasa.

Sebarang aktiviti menciplak atau meniru idea adalah dilarang sama sekali. Haaa... tak baik tau, curi-curi niee...!!!

Pastikan anda semua menunaikan solat terlebih dahulu sekiranya waktu solat sudah masuk ya...

Sayang anda semua. Muah... Muah...

Followers

Tinggal Link Blog Korang

Thursday, 12 September 2013

Teaser 2 Si Pencuri Hati



Teaser 2 

“Along Reez dengan Angah Isya nak adik, tak?”Darwisy bertanya kepada si kembarnya.

Fareez dan Farisya mengangguk kepala mereka.Bagaikan faham apa yang dikatakan oleh daddy mereka.


Hendak terjojol biji mata Damia melihat perlakuan suami dan anak-anaknya.Hisy... budak-budak ni! Kecik-kecik lagi dah pandai bersekongkol dengan daddy mereka.


Darwisy tersengih nakal melihat mata bulat isterinya.Lantas dia menghampiri isterinya dan merangkul erat tubuh langsing itu.Tangan kanannya di letak atas perut Damia.


“Sebelum hujung tahun ini, abang akan pastikan ada benih abang membesar di sini,” ujar Darwisy sambil merenung mata Damia.


Muka Damia sudah memb
ahang.Matanya di larikan.Tidak sanggup rasanya membalas renungan Darwisy yang mengancam itu.Sudahlah senyuman Darwisy buat dia tidak lena tidur. Mahu dia termimpi-mimpi bila membalas renungan itu.Tangisan Farisya menyelamatkan dirinya.

Darwisy segera melepaskan rangkulannya dan berlalu mendapatkan puteri mereka.

“Kenapa dengan anak daddy ni? Abang kacau ya?”Darwisy memujuk anak perempuannya yang masih belum berhenti menangis.


Damia berasa bahagia dengan sikap ambil berat Darwisy.Sekiranya dia tidak berkeras menyuruh Darwisy pulang ke rumah madunya tentu lelaki itu sentiasa ada di sisinya sepanjang masa.Damia menghampiri Fareez.

24 comments:

  1. hehehe...
    tak lama lg dpt adiklah Isya dan Reez. ngeee...
    Kak DD makin tak sabar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar p3.
      Kita lihat apa kesudahannya nnt.

      Delete
  2. hohoho...
    makin tak sabar nak miliki SPH.
    Pasti best.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Blh baby mio.
      Nnt akak letak cover novel bila dah ada.

      Delete
  4. nak novel... nak novel...
    sungguh saya sdh x sbr.

    ReplyDelete
  5. lamanya hujung bln. Dah x sbr ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lama dah. pejam celik dah hujung bulan.

      Delete
  6. Tak blh tido mlm la nak tunggu dpt peluk Darwisy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...
      tak lama lg dah boleh tidur lena raihana.

      Delete
  7. esok nak lagi ya.
    Bagi pjg sikit.
    Kak Dayana, SPH ni under mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blh je.
      SPH under sykt baru. Nnt akak up caver novel bila dah ada.

      Delete
  8. knplah hujung bln ni bkn esok?
    Rindu kat Darwisy n Damia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lama dah Athirah hujung bln tu.sabar ya.

      Delete
  9. salam... citer ni bukan yg damia dgn baby kembar dia pergi oversea tu kan... dia merajuk ingat suami dia kawen lain kan?...

    ReplyDelete
  10. Salam DD,

    Adakah Damia bermadu. Dengan siapa? Nie yg tak sabar nak tunggu nie.

    Damia berasa bahagia dengan sikap ambil berat Darwisy.Sekiranya dia tidak berkeras menyuruh Darwisy pulang ke rumah madunya tentu lelaki itu sentiasa ada di sisinya sepanjang masa.Damia menghampiri Fareez.

    Kmas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...
      Nak tahu bermadu atau tak kena bc.
      Biar suspen sikit.

      Delete