Assalamualaikum....

Buat semua pengunjung yang disayangi dan dihormati....
Terima kasih kerana sudi meluangkan masa melawat Bingkisan Hati Setulus Kasih. Mudah-mudahan anda semua terhibur membaca hasil tulisan saya yang tidak seberapa ini.

Ilham yang dipersembahkan dalam Bingkisan Hati Setulus Kasih adalah imaginasi semata-mata. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia. Sekiranya ada yang terkena batang hidung tu harap maaf. Itu adalah tidak disengajakan, hehehe....

Sekiranya terdapat kebersamaan dalam penulisan, itu berlaku di luar bidang kuasa. Idea yang datang secara spontan diluahkan mengikut cetusan rasa.

Sebarang aktiviti menciplak atau meniru idea adalah dilarang sama sekali. Haaa... tak baik tau, curi-curi niee...!!!

Pastikan anda semua menunaikan solat terlebih dahulu sekiranya waktu solat sudah masuk ya...

Sayang anda semua. Muah... Muah...

Followers

Tinggal Link Blog Korang

Sunday, 22 September 2013

Pengumuman....



Assalamualaikum...

Saya Dayana Darwisy...

Akan mencari 4 0rang pembaca bertuah blog ini... untuk memiliki naskah Si Pencuri Hati secara percuma.

Untuk memiliki karya saya yang tak seberapa ini, silalah join saya digrup Bingkisan Hati Setulus Kasih
di FB... kerana apabila nama anda diumumkan di sini, saya mahukan segala butir peribadi anda di sana.

Saya sendiri akan membuat pemilihan berdasarkan kriteria yg saya sendiri tahu dan mahu..
Semuanya rahsia...

Keputusan pemenang pada hari Khamis ini 26hb ini...


Mana tahu... tuah anda menanti di sana.. Pemenangnya akan saya maklum kan nnt..

Sekian. Sayang semuanya...





13 comments:

  1. Wah... bestnya.
    Macam mana nak menang tu Kak DD.

    ReplyDelete
  2. Kan dah dinyatakan rahsia... hehehe...

    ReplyDelete
  3. Cthnya...
    pengomen terbanyak dr awal bab SPH hingga ke hari ini.
    Komen yg menarik...

    JADI... kenalah rajin jenguk blog ini pd hari Khamis nnt.

    Sila nyatakan nama samaran kat blog, bila nama anda diumumkan sbg pemenang ya...

    ReplyDelete
  4. Alah rugi la, saya selalu guna anonymous

    Chenta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mgkn ada rezeki suatu hari nanti mana tahukan...

      Delete
  5. best2...
    Agak2 ada harapan jd pemenang ke idok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih p3.
      Kita tengok saja nanti :)

      Delete
  6. Nak jugak
    Kat sini susah nak dptkan karya Lovenovel
    Hrp2 adalah tuah saya DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, mcm tu ya..
      Doa2lah Onah, mana tahu ada rezeki...

      Delete
  7. idea yg menarik Kak DD...
    Idea yg bernas utk hargai penyokong akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Athirah.
      baru terfikir...
      Tunggu pengumuman khamis nanti ya.. mana tahu ada tuah yg menanti...

      Delete